Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn (Agro-Vet)

Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn

Marken, växterna och djuren är den första länken i den jordbruksbaserade livsmedelskedjan. Sacco System framställer levande kulturer som är en effektiv och konkurrenskraftig lösning för marknadens behov.

Sacco Systems levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn är formulerade, testade och skapade för att förbättra djurens välbefinnande och prestation, samtidigt som man optimerar hälsoegenskaperna och kvaliteten på zootekniska produkter i fullständig harmoni med ett balanserat ekosystem.

  • LEVANDE KULTURER FÖR ENSILAGE. Mjölksyrabakterier för att stimulera naturlig mjölksyrafermentering i ensilagefoder.
  • PROBIOTIKA FÖR ALLA FÅGLAR: probiotiska jäsningar, för användning i vatten och foder, för att förbättra tarmhälsa, välbefinnande och produktionsutbytet för alla fjäderfäarter som föds upp för att producera mat (kött, ägg) och för dekoration, inklusive ersättnings- och avelsfåglar . probiotiska levande kulturer för användning i vatten och foder för att stödja naturlig tarmfunktion som förbättrar välbefinnandet och avkastningen hos fjäderfä.
  • PROBIOTIKA FÖR KATTER OCH HUNDAR: probiotiska levande kulturer för tarmhälsa och välbefinnande hos husdjur.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn (Agro-Vet) | Sacco System
Marken, växterna och djuren är den första länken i den jordbruksbaserade livsmedelskedjan. Sacco System framställer levande kulturer som är en effektiv och konkurrenskraftig lösning för marknadens behov. Sacco Systems levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn är formulerade, testade och skapade för att förbättra djurens välbefinnande och prestation, samtidigt som man optimerar hälsoegenskaperna och kvaliteten på zootekniska produkter i fullständig harmoni med ett balanserat ekosystem. LEVANDE KULTURER FÖR ENSILAGE. Mjölksyrabakterier för att stimulera naturlig mjölksyrafermentering i ensilagefoder. PROBIOTIKA FÖR ALLA FÅGLAR: probiotiska jäsningar, för användning i vatten och foder, för att förbättra tarmhälsa, välbefinnande och produktionsutbytet för alla fjäderfäarter som föds upp för att producera mat (kött, ägg) och för dekoration, inklusive ersättnings- och avelsfåglar . probiotiska levande kulturer för användning i vatten och foder för att stödja naturlig tarmfunktion som förbättrar välbefinnandet och avkastningen hos fjäderfä. PROBIOTIKA FÖR KATTER OCH HUNDAR: probiotiska levande kulturer för tarmhälsa och välbefinnande hos