Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn (Agro-Vet)

Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn

Marken, växterna och djuren är den första länken i den jordbruksbaserade livsmedelskedjan. Sacco System framställer levande kulturer som är en effektiv och konkurrenskraftig lösning för marknadens behov.

Sacco Systems levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn är formulerade, testade och skapade för att förbättra djurens välbefinnande och prestation, samtidigt som man optimerar hälsoegenskaperna och kvaliteten på zootekniska produkter i fullständig harmoni med ett balanserat ekosystem.

LEVANDE KULTURER FÖR ENSILAGE. Mjölksyrabakterier för att stimulera naturlig mjölksyrafermentering i ensilagefoder. PROBIOTIKA FÖR FJÄDERFÄ OCH VÄRPHÖNS: probiotiska levande kulturer för användning i vatten och foder för att stödja naturlig tarmfunktion som förbättrar välbefinnandet och avkastningen hos fjäderfä. PROBIOTIKA FÖR KATTER OCH HUNDAR: probiotiska levande kulturer för tarmhälsa och välbefinnande hos husdjur.

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av kakor för analys, personligt innehåll och annonser. Ytterligare information Jag godkänner
Levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn (Agro-Vet) | Sacco System
Marken, växterna och djuren är den första länken i den jordbruksbaserade livsmedelskedjan. Sacco System framställer levande kulturer som är en effektiv och konkurrenskraftig lösning för marknadens behov. Sacco Systems levande kulturer för jordbruks- och veterinärsektorn är formulerade, testade och skapade för att förbättra djurens välbefinnande och prestation, samtidigt som man optimerar hälsoegenskaperna och kvaliteten på zootekniska produkter i fullständig harmoni med ett balanserat ekosystem. LEVANDE KULTURER FÖR ENSILAGE. Mjölksyrabakterier för att stimulera naturlig mjölksyrafermentering i ensilagefoder. PROBIOTIKA FÖR FJÄDERFÄ OCH VÄRPHÖNS: probiotiska levande kulturer för användning i vatten och foder för att stödja naturlig tarmfunktion som förbättrar välbefinnandet och avkastningen hos fjäderfä. PROBIOTIKA FÖR KATTER OCH HUNDAR: probiotiska levande kulturer för tarmhälsa och välbefinnande hos