Microbiome

Microbiome

Mikroorganismer och aktiva ingredienser för människors hälsa

Centro Sperimentale del Latte (CSL) var det första företaget i Italien som började studerade på mjölksyrabakterier (LAB) för människors hälsa. Det grundades av Dr. Leo Vesely år 1948 med uppdraget att förbättra mödrars hälsa och barns näring.

Sedan 2013 är CSL en del av Sacco System, det internationella biotekniska navet inom livsmedels-, närings- och läkemedelsindustrin. Vår expertis bidrar till att lösa konsumentbehov i mer än 110 länder runt om i världen genom att dra nytta av våra unika egenutvecklade bakteriestammar och skräddarsydda blandningar.

Efter mer än 70 år fortsätter CSL att fokusera på probiotisk tillverkning, forskning och utveckling inom näringssektorn och den farmaceutiska sektorn. Vårt kunnande är inte begränsat till LAB, med våra två anläggningar som är GMP-läkemedelscertifierade kan vi även stödja företag inom utveckling, processvalidering och kommersiell produktion av probiotika, postbiotika, nästa generations bakterier (obligatoriska aeroba och anaeroba bakteriestammar) och bioterapeutika (BP).


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Produkter Microbiome - Sacco System
Mikroorganismer och aktiva ingredienser för människors hälsa Centro Sperimentale del Latte (CSL) var det första företaget i Italien som började studerade på mjölksyrabakterier (LAB) för människors hälsa. Det grundades av Dr. Leo Vesely år 1948 med uppdraget att förbättra mödrars hälsa och barns näring. Sedan 2013 är CSL en del av Sacco System, det internationella biotekniska navet inom livsmedels-, närings- och läkemedelsindustrin. Vår expertis bidrar till att lösa konsumentbehov i mer än 110 länder runt om i världen genom att dra nytta av våra unika egenutvecklade bakteriestammar och skräddarsydda blandningar. Efter mer än 70 år fortsätter CSL att fokusera på probiotisk tillverkning, forskning och utveckling inom näringssektorn och den farmaceutiska sektorn. Vårt kunnande är inte begränsat till LAB, med våra två anläggningar som är GMP-läkemedelscertifierade kan vi även stödja företag inom utveckling, processvalidering och kommersiell produktion av probiotika, postbiotika, nästa generations bakterier (obligatoriska aeroba och anaeroba bakteriestammar) och bioterapeutika