Probiotika för fjäderfä (slaktkycklingar och värphöns) - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

Probiotika för fjäderfä (slaktkycklingar och värphöns) - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

Fjäderfän som föds upp är ständigt föremål för tarmdysbios som kan leda till allvarliga patologier (akut inflammation) eller subkliniska tillstånd förknippade med låg avkastning (tillväxt, värpning och foderomvandlingsförmåga) och dålig kvalitet på producerade ägg (brist på enhetlighet, ömtåliga ägg osv.).

Dessutom sänker denna dysbios miljökvaliteten i uppfödningsområden (ökad luftfuktighet, ammoniak och patogener av fekalt ursprung) och minskar hygien- och säkerhetsnivåerna för både kött och ägg.

Konstant användning av probiotika som tillsätts i vatten eller foder hos fjäderfä och värphöns kan förbättra hälsan och avkastningen hos fjäderfän. Sacco System har genomfört ett noggrant urval av naturligt förekommande stammar av probiotiska mjölksyrabakterier (utvalda från tarmen hos fjäderfä och värphöns) som erbjuder en helt naturlig återställning av den mikrobiella balansen i tarmen.

 

Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) - Probiotika för fjäderfä och värphön, och alla andra fåglar

Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) är en probiotisk mjölksyrabakterie som har isolerats från hönsens tarm och representerar en naturlig lösning för att förebygga tarmdysbios hos värphöns och fjäderfä för köttproduktion:

förbättrar djurens hälsa och produktivitet, både kvantitativt och kvalitativt (starkare äggskal, ökad viskositet hos äggvita osv.) koloniserar den gastrointestinala livsmiljön naturligt för fjäderfä och lever i symbios med djuret, stimulerar immunsystemet och överföringen av den naturligt förekommande mikrobiotan till kycklingen förbättrar matsmältningsfunktionen genom att fermentera kolhydrater och producera mjölksyra som är en extra näringsvärdekälla som kan används av värddjuret verkar mot förruttnande bakterier som orsakar inflammation och sjukdomar (särskilt koliforma bakterier och Clostridia) och förebygger därmed tarmdysbios, diarré och deras negativa effekter på uppfödningsområdet möjliggör en minskning av användningen av antibiotika i linje med moderna antibiotikafria jordbrukstekniker

Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) finns tillgänglig som tillsats i vatten och foder: kontakta oss för mer information!

LADDA NED BROSCHYREN OM L. acidophilus D2 CECT4529


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för fjäderfä (slaktkycklingar och värphöns) | Sacco System
Fjäderfän som föds upp är ständigt föremål för tarmdysbios som kan leda till allvarliga patologier (akut inflammation) eller subkliniska tillstånd förknippade med låg avkastning (tillväxt, värpning och foderomvandlingsförmåga) och dålig kvalitet på producerade ägg (brist på enhetlighet, ömtåliga ägg osv.). Dessutom sänker denna dysbios miljökvaliteten i uppfödningsområden (ökad luftfuktighet, ammoniak och patogener av fekalt ursprung) och minskar hygien- och säkerhetsnivåerna för både kött och ägg. Konstant användning av probiotika som tillsätts i vatten eller foder hos fjäderfä och värphöns kan förbättra hälsan och avkastningen hos fjäderfän. Sacco System har genomfört ett noggrant urval av naturligt förekommande stammar av probiotiska mjölksyrabakterier (utvalda från tarmen hos fjäderfä och värphöns) som erbjuder en helt naturlig återställning av den mikrobiella balansen i tarmen. Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) - Probiotika för fjäderfä och värphön, och alla andra fåglar Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) är en probiotisk mjölksyrabakterie som har isolerats från hönsens tarm