Probiotiska kulturer för hundar och katter - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

Probiotiska mjölksyrabakterier för hundar och katter - Lactobacillus acidophilus D2/CSL

"

Probiotika för tarmen för hälsan hos din hund och din katt!

Lactobacillus acidophilus är en probiotisk bakterie som redan lever naturligt i tarmen hos hundar och katter och har stora välgörande effekter för deras tarmhälsa: Faktum är att lactobacillus är användbar för att hämma förökningen av oönskade bakterier och samtidigt öka djurens motståndskraft mot invasion av externa mikroorganismer i samarbete med andra immunförsvar.

Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) är en probiotika för tarmen avsedd som fodertillsats för hundar och katter (godkänd enligt kommissionens genomförandeförordning (EU) 2018/1558 av den 17 oktober 2018 i den funktionella gruppen ""medel som stabiliserar tarmfloran"").

Funktionen hos probiotikan Lactobacillus acidophilus D2/CSL för hundar och katter är att återställa balansen mellan mjölksyrabakterier och oönskade bakterier i deras tarmar som förbättrar deras tarmhälsa (bevisat av den bättre kvaliteten på deras avföring) och återställer deras matsmältningsfunktioner på fysiologiska nivåer.

"


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Mjölksyrabakterier för hundar och katter - Lactobacillus Acidophilus D2/CSL | Sacco System
Probiotika för tarmen som fodertillskott för hundar och katter. Endast det bästa för deras tarmhälsa! Ta reda på mer!