Made for you

Made for you

Dina skräddarsydda lösningar i mikrobiomvärlden. 

På Sacco System försöker vi att vara din allt-i-ett-partner, vi tar hand om tillverkningen och vetenskapen så att du kan behålla fokusen på din verksamhet. 

Processutveckling och jäsning

Sacco System erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att utveckla och skala upp probiotika, postbiotika samt mikrobiell terapi för kosttillskott, bioteknik och läkemedelsföretag. 

Denna expertis omfattar även utveckling av processer och underlag för aeroba och anaeroba bakteriestammar såsom:

  • Mediascreening och optimering
  • Analytisk metodutveckling och validering
  • Cellbanksförberedelse och validering (RCB,MCB och WCB)
  • Processutveckling och uppskalning
  • Lyofilisering
  • Produktion i GMP från klinisk till industriell skala
  • Stabilitetsstudier
     

Produktformulering

Vårt affärsutvecklingsteam stödjer utformningen av det slutliga konceptet, från definiering av den vetenskapliga logiken till valet av den allra lämpliga läkemedelsformen för snabbaste vägen till vår partners marknad.


In vitro- och in vivo-prövningar

Marknaden söker alltmer efter vetenskapligt baserade lösningar. Sacco System har ett särskilt tillsatt team som hjälper dig att öka värdet på dina produkter. Vi hjälper dig med att definiera den experimentella utformningen och karakterisera din produkt in vitro eller genom kliniska prövningar.
 

Marknadsexpansion

Vi hjälper våra partners att komma in på nya marknader genom att erbjuda ett stort antal tjänster såsom marknadsanalys, distributörsscouting, distributörshantering, registreringssupport, definiering av varumärkes- och marknadsföringsstrategier, förbindelser till tredjepartstjänsteleverantörer såsom laboratorier, kontraktstillverkning för organisationer och myndigheter.
 

Regulatoriskt stöd

Oavsett om du behöver stöd för att komma in på nya marknader eller om du arbetar med ett underlag för ett nytt bioterapeutiskt läkemedel, finner du alltid experter till din tjänst hos Sacco System.


Molekylärbiologi och laboratorieanalys

Med årtionden av erfarenhet inom mikrobiologi och med hjälp av vår utökade interna FoU-avdelning, erbjuder vi flera våtlabb och in-silico-analyser för att karakterisera dina produkter på bästa sätt och tillfredsställa dina behov.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Microbiome | Made for you - Sacco System
Dina skräddarsydda lösningar i mikrobiomvärlden. På Sacco System försöker vi att vara din allt-i-ett-partner, vi tar hand om tillverkningen och vetenskapen så att du kan behålla fokusen på din verksamhet. Processutveckling och jäsning Sacco System erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att utveckla och skala upp probiotika, postbiotika samt mikrobiell terapi för kosttillskott, bioteknik och läkemedelsföretag. Denna expertis omfattar även utveckling av processer och underlag för aeroba och anaeroba bakteriestammar såsom: Mediascreening och optimering Analytisk metodutveckling och validering Cellbanksförberedelse och validering (RCB,MCB och WCB) Processutveckling och uppskalning Lyofilisering Produktion i GMP från klinisk till industriell skala Stabilitetsstudier Produktformulering Vårt affärsutvecklingsteam stödjer utformningen av det slutliga konceptet, från definiering av den vetenskapliga logiken till valet av den allra lämpliga läkemedelsformen för snabbaste vägen till vår partners marknad. In vitro- och in vivo-prövningar Marknaden söker alltmer efter vetenskapligt baserade lösningar. Sacco System har ett särskilt tillsatt team som hjälper