Probiotika för det kardiovaskulära systemet (hjärta och kolesterol)

Probiotika för hjärta och kolesterol

Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”.

Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för det kardiovaskulära systemets hälsa och i synnerhet för kontroll av kolesterol och arteriellt tryck.

Sacco Systems probiotiska levande kulturer för hjärtats hälsa

Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för det kardiovaskulära systemet som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov.

Lactobacillus plantarum LPLDL®: har valts ut med användning av OptiScreen® från OptiBiotix från över 4 000 kandidatprobiotika för dess utmärkta förmåga att hydrolysera gallsalter och sänka kolesterolnivån. LPLDL® visar sig även vara särskilt effektiv vid minskning av triglycerider och reglering av blodtrycket.

Kvaliteten hos Sacco Systems probiotiska levande kulturer garanteras av en rad kliniska studier och sjukdomshistorier som visar deras effektivitet som antagonist och behandling av de vanligaste sjukdomarna som är förknippade med hjärtat.

Kontakta oss för att begära den lämpligaste formeln för dina behov!

LADDA NED BROSCHYREN OM LPLDL®


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för det kardiovaskulära systemet (hjärta och kolesterol) | Sacco System
Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”. Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för det kardiovaskulära systemets hälsa och i synnerhet för kontroll av kolesterol och arteriellt tryck. Sacco Systems probiotiska levande kulturer för hjärtats hälsa Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för det kardiovaskulära systemet som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov. Lactobacillus plantarum LPLDL®: har valts ut med användning av OptiScreen® från OptiBiotix från över 4 000 kandidatprobiotika för dess utmärkta förmåga att hydrolysera gallsalter och sänka kolesterolnivån. LPLDL® visar sig även vara särskilt effektiv vid minskning av triglycerider och reglering