Probiotika för hudens hälsa (atopisk dermatit och akne)

Probiotika för atopisk dermatit och akne

Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”.

Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för hudens hälsa och i synnerhet för behandling av problem såsom atopisk dermatit och akne.

Sacco System probiotiska levande kulturer för behandling av akne och dermatit

Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för huden som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov.

Lactobacillus rhamnosus SP 1: akne är en mycket vanlig kronisk inflammatorisk sjukdom som orsakar flera hudskador som till och med kan leda till oönskade permanenta ärr i allvarliga fall. Lactobacillus rhamnosus SP 1 blockerar de inflammatoriska processerna som leder till uppkomsten av akne och förökning av P. Acnes som är en av huvudsakliga orsakerna till denna sjukdom. Rekommenderas särskilt för ungdomar och vuxna.
Lactobacillus rhamnosus LB21: en probiotisk stam som är effektiv mot atopisk dermatit vilket möjliggör en minskad användning av kortikosteroider (kortison). Rekommenderas särskilt för barn i åldern 0-3 år.
Lactobacillus rhamnosus LB21 + Lactobacillus rhamnosus SP 1: i en klinisk studie visade en topisk tillämpning av dessa två probiotika förmågan att effektivt minska atopisk dermatit hos drabbade vuxna.
Marxianus fragilis B0399: atopisk dermatit (AD) är förknippad med en ökning av immunglobulin E (IgE). Probiotikan B0399 medger en återställning av normala totala nivåer av IgE. Denna probiotika rekommenderas särskilt för barn i åldern 6-10 år.

Kvaliteten hos Sacco Systems probiotiska levande kulturer garanteras av en rad kliniska studier och sjukdomshistorier som visar deras effektivitet som antagonist och behandling av de vanligaste hudsjukdomarna.

Kontakta oss för att begära den lämpligaste formeln för dina behov!


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för hudens hälsa (atopisk dermatit och akne) | Sacco System
Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”. Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för hudens hälsa och i synnerhet för behandling av problem såsom atopisk dermatit och akne. Sacco System probiotiska levande kulturer för behandling av akne och dermatit Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för huden som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov. Lactobacillus rhamnosus SP 1: akne är en mycket vanlig kronisk inflammatorisk sjukdom som orsakar flera hudskador som till och med kan leda till oönskade permanenta ärr i allvarliga fall. Lactobacillus rhamnosus SP 1 blockerar de inflammatoriska processerna som leder