Biosilgas - Startkultur för biogasreaktorer

Biosilgas - Startkultur för biogasreaktorer

Framställningen av metan är endast den senaste av en rad fermenteringsmål som följer varandra i en kaskad. En serie av goda resultat leder till det förväntade slutliga fermenteringsmålet: maximal ENERGIEFFEKTIVITET som är maximal ekonomisk avkastning av metanogenes.

Det första målet för maximal energieffektivitet är FÖRVARING AV TILLGÄNGLIG ENERGI hos den ensilerade biomassan för matning av reaktorn. Den ensilerade biomassan bevarar det mesta av den tillgängliga energin endast genom en TIDIG MJÖLKSYRAFERMENTERING tack vare tillväxten av goda stammar av mjölksyrabakterier (LAB). Däremot orsakar tillväxten av icke-mjölksyrabakterier (NON-LAB) dålig fermentering av ensilaget och låg försurning vilket leder till förlust av tillgänglig biomassa/bioenergi som omvandlas till värme, koldioxid och väte.

BIOSILGAS är startkulturen från vilken ENERGIEFFEKTIVITETEN i framställningen av metan börjar!

LADDA NED BROSCHYREN OM BIOSILGAS


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Biosilgas - Startkultur för biogasreaktorer | Sacco System
Framställningen av metan är endast den senaste av en rad fermenteringsmål som följer varandra i en kaskad. En serie av goda resultat leder till det förväntade slutliga fermenteringsmålet: maximal ENERGIEFFEKTIVITET som är maximal ekonomisk avkastning av metanogenes. Det första målet för maximal energieffektivitet är FÖRVARING AV TILLGÄNGLIG ENERGI hos den ensilerade biomassan för matning av reaktorn. Den ensilerade biomassan bevarar det mesta av den tillgängliga energin endast genom en TIDIG MJÖLKSYRAFERMENTERING tack vare tillväxten av goda stammar av mjölksyrabakterier (LAB). Däremot orsakar tillväxten av icke-mjölksyrabakterier (NON-LAB) dålig fermentering av ensilaget och låg försurning vilket leder till förlust av tillgänglig biomassa/bioenergi som omvandlas till värme, koldioxid och väte. BIOSILGAS är startkulturen från vilken ENERGIEFFEKTIVITETEN i framställningen av metan börjar! LADDA NED BROSCHYREN OM