Probiotika för immunsystemet

Probiotika för immunsystemet

Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”.

Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för stimulering av och korrekt funktion hos immunsystemet och i synnerhet för behandling av problem som är förknippade med de övre luftvägarna.

Sacco Systems probiotiska levande kulturer för immunsystemet

Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för att skydda immunsystemet som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov.

SYNBIO®: upprätthållandet av frisk gastrointestinal mikrobiota är viktigt eftersom 70 % av cellerna som utgör vårt immunsystem finns i tarmen. Probiotikan SYNBIO® förbättrar det gastrointestinala välbefinnandet och verkar mot förkylningssymtom och andra sjukdomar som är förknippade med de övre luftvägarna (inklusive allergi mot damm). Lactobacillus rhamnosus CRL1505: har visat förmågan att stimulera immunsvaret i tarmen och de övre luftvägarna vilket stödjer ett effektivt naturligt skydd. Probiotikan CRL1505 stärker immunsystemet och minskar förekomsten av olika tarm- och luftvägsinfektioner i barn. Denna probiotika har även förknippats med minskad användning av antibiotika.

Kvaliteten hos Sacco Systems probiotiska levande kulturer garanteras av en rad kliniska studier och sjukdomshistorier som visar deras effektivitet som antagonist och behandling av de vanligaste sjukdomarna i immunsystemet och i de övre luftvägarna.

Kontakta oss för att begära den lämpligaste formeln för dina behov!


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för immunsystemet | Sacco System
Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”. Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för stimulering av och korrekt funktion hos immunsystemet och i synnerhet för behandling av problem som är förknippade med de övre luftvägarna. Sacco Systems probiotiska levande kulturer för immunsystemet Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för att skydda immunsystemet som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov. SYNBIO®: upprätthållandet av frisk gastrointestinal mikrobiota är viktigt eftersom 70 % av cellerna som utgör vårt immunsystem finns i tarmen. Probiotikan SYNBIO® förbättrar det gastrointestinala välbefinnandet och verkar mot förkylningssymtom och andra sjukdomar som