Probiotika för kvinnornas hälsa

Probiotika för kvinnornas hälsa

Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”.

Sacco System framställer och distribuerar probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för kvinnornas hälsa i synnerhet för behandling av problem i samband med graviditet och efter förlossningen.

Sacco Systems probiotiska levande kulturer för kvinnornas hälsa

Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för kvinnor som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov.

Lactobacillus reuteri LR 92: konsumtion av denna probiotika under den sista månaden av graviditeten har visat att förekomsten av spädbarnskolik hos det nyfödda barnet minskar avsevärt. Genom att förbättra barnets hälsa hjälper LR 92 de nyblivna mammorna att leva lugnare under de första månaderna efter graviditeten vilket minskar stressen i samband med att deras barn gråter.

Kvaliteten hos Sacco Systems probiotiska levande kulturer garanteras av en rad kliniska studier och sjukdomshistorier som visar deras effektivitet som antagonist och behandling av de vanligaste sjukdomarna som är förknippade med graviditet.

Kontakta oss för att begära den lämpligaste formeln för dina behov!

Läs vår artikel om effektiviteten hos LR 92 för att förebygga spädbarnskolik.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för kvinnornas hälsa | Sacco System
Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”. Sacco System framställer och distribuerar probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för kvinnornas hälsa i synnerhet för behandling av problem i samband med graviditet och efter förlossningen. Sacco Systems probiotiska levande kulturer för kvinnornas hälsa Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för kvinnor som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov. Lactobacillus reuteri LR 92: konsumtion av denna probiotika under den sista månaden av graviditeten har visat att förekomsten av spädbarnskolik hos det nyfödda barnet minskar avsevärt. Genom att förbättra barnets hälsa hjälper LR 92 de nyblivna mammorna att leva lugnare under de första månaderna efter