Probiotika för sport

Probiotika for sportaktiviteter

Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”.

Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för sport- och prestationsförbättring, särskilt under uthållighetsaktiviteter såsom cykling och löpning samt för högintensiva sporter.

Sacco Systems probiotiska levande kulturer för sport

Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för sport som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov.

SYNBIO®: denna probiotiska produkt rekommenderas särskilt för idrottare. Intensiv fysisk aktivitet leder till oxidativ stress som orsakar muskeltrötthet och sämre prestation. Dessutom ökar högintensiva aktiviteter förekomsten av infektioner i de övre luftvägarna och gastrointestinala infektioner. SYNBIO® kan med sin riktade verkan minska oxidativ stress, stödja återhämtningen efter träning och bevara hälsan hos tarmmikrobiotan samt förhindra symtomen på influensa, diarré och trötthetskänsla.

Kvaliteten hos Sacco Systems probiotiska levande kulturer garanteras av en rad kliniska studier och sjukdomshistorier som visar deras effektivitet för prestationsförbättring inom sporten.

Kontakta oss för att begära den lämpligaste formeln för dina behov!


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Probiotika för sport | Sacco System
Probiotiska bakterier (från grekiskans pro-bios, ”för livet”) är mikroorganismer som också brukar kallas ”levande kulturer” och är enligt den offentliga definitionen från FAO och WHO ”levande mikroorganismer som, när de administreras i tillräckliga mängder, ger människan en hälsofördel”. Sacco System framställer och distribuerar ett brett sortiment av probiotiska levande kulturer som är speciellt utvecklade för sport- och prestationsförbättring, särskilt under uthållighetsaktiviteter såsom cykling och löpning samt för högintensiva sporter. Sacco Systems probiotiska levande kulturer för sport Sacco Systems sortiment av probiotika inkluderar både individuella stammar och komplexa blandningar av probiotiska levande kulturer för sport som är kliniskt utvecklade och till fullo kan tillgodose marknadens alla behov. SYNBIO®: denna probiotiska produkt rekommenderas särskilt för idrottare. Intensiv fysisk aktivitet leder till oxidativ stress som orsakar muskeltrötthet och sämre prestation. Dessutom ökar högintensiva aktiviteter förekomsten av infektioner i de övre luftvägarna och gastrointestinala infektioner. SYNBIO® kan med sin riktade verkan minska oxidativ