Om oss

  • Om oss 1

EN VACKER HISTORIA OM BIOTEKNIKENS FRAMSTEG

Sacco System är centrum för internationell bioteknisk excellens som tillämpas inom livsmedelsindustrin, den nutraceutiska industrin och läkemedelsindustrin.

Sacco System erbjuder sina kunder hälsosamma, naturliga och funktionella produkter som är utformade för att förbättra mat- och livskulturen: skräddarsydda projekt, i liten eller stor skala, baserade på mjölksyrafermentering, mikroorganismer för livsmedel, probiotika, enzymer och laboratorieutrustning.

Sacco Systems alla tekniska lösningar är resultatet av bättre forskning och tester som tillämpas vår mattradition, hälsan och välbefinnandet.

Sacco System är ett familjeföretag med lokala rötter och internationella kunder, ett uttryck för en uråldrig kunskap som har utvecklats i linje med naturen under nästan ett och ett halvt sekel för att bli erkänt som en industriell innovationsexcellens.

Sacco Systems biotekniska talanger är stolta över att vara en del av nätverket som tror på en bättre framtid och bidrar till att värdesätta de italienska företagens konkurrenskraft i världen.


Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Ytterligare information
INSTÄLLNING AV KAKOR
*Du kan dra tillbaka ditt samtycke närsomhelst genom att gå till sidan Inställningar av kakor via länken som är tillgänglig på webbplatsens sidfot.
Sacco System
Sacco System erbjuder sina kunder hälsosamma, naturliga och funktionella produkter som är utformade för att förbättra mat- och livskulturen.