Om oss

  • Om oss 1

EN VACKER HISTORIA OM BIOTEKNIKENS FRAMSTEG

Sacco System är centrum för internationell bioteknisk excellens som tillämpas inom livsmedelsindustrin, den nutraceutiska industrin och läkemedelsindustrin.

Fyra oberoende företag - Caglificio Clerici, Sacco, CSL och Sacco System Nordic - utgör ett unikt nätverk som delar resurser och sakkunskap, men som fortfarande upprätthåller varje företags egenskaper och produktiva särdrag.

Sacco System erbjuder sina kunder hälsosamma, naturliga och funktionella produkter som är utformade för att förbättra mat- och livskulturen: skräddarsydda projekt, i liten eller stor skala, baserade på mjölksyrafermentering, mikroorganismer för livsmedel, probiotika, enzymer och laboratorieutrustning.

Sacco Systems alla tekniska lösningar är resultatet av bättre forskning och tester som tillämpas vår mattradition, hälsan och välbefinnandet.

Sacco System är ett familjeföretag med lokala rötter och internationella kunder, ett uttryck för en uråldrig kunskap som har utvecklats i linje med naturen under nästan ett och ett halvt sekel för att bli erkänt som en industriell innovationsexcellens.

Sacco Systems biotekniska talanger är stolta över att vara en del av nätverket som tror på en bättre framtid och bidrar till att värdesätta de italienska företagens konkurrenskraft i världen.

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av kakor för analys, personligt innehåll och annonser. Ytterligare information Jag godkänner
Sacco System
Sacco System erbjuder sina kunder hälsosamma, naturliga och funktionella produkter som är utformade för att förbättra mat- och livskulturen.